Monday, August 22, 2016

Beauty and the Bodyguard by Lisa Childs - Showcase - Q&A blog tour sponsored by BookTrib

Welcome to my stop on the Beauty and the Bodyguard by Lisa Childs blog tour, I've got a Q&A that tells all you want to know about the Bodyguard series and some inside info about Lisa too!
Enjoy!!

ISBN-13: 9780373281459
Publisher: Harlequin
Release Date: 08-09-2016
Length: 288pp
Buy It: B&N/Amazon/Kobo/IndieBound


Overview

Can this bachelor bodyguard save his true love from mortal danger…on her wedding day?
Bride-to-be Megan Lynch has just learned her ex, presumed dead marine Gage Huxton, is alive after surviving enemy captivity. But before she can break up with her fiancé, gunmen storm her wedding and take hostages! Megan will do anything to stay alive—for herself and a second chance with Gage. But there's more terror to endure before she can say yes to the dress—and her dream groom!
What do the gunmen want? Gage works double time to unravel the mystery and save the beauty who still holds his heart. As the wedding crashers open fire, Gage puts his life on the line to protect Megan and convince her of his love.



Q&A with Lisa Childs – Beauty and the Bodyguard

1. What’s new in your Bachelor Bodyguards series? 
Answer: BEAUTY AND THE BODYGUARD is the newest installment of the Bachelor Bodyguards series.  The story is mainly about battered ex-Marine Gage Huxton who we met at the end of BODYGUARD DADDY and who was featured in BODYGUARD’S BABY SURPRISE which was about his sister Annalise and best friend Nicholas Rus. However, like so many of the other books in the series, Penny Payne sometimes steals the story. :)
  
2. Is anything in your new release based on real life experiences or purely all imagination?
Answer: My books are mostly imagination, but I think my experience of growing up in a large family influences how I write the familial relationships. Family is so important to the Paynes because it’s important to me.

3. How much research goes into your books?
Answer: I have a lot of fun with research.  I’ve participated in two citizens’ police academies in which I learned a lot. I also made contacts that have been great about answering all my questions.  I do a lot of online research as well.

4. What cultural value do you see in writing/reading/storytelling/etc?
Answer: I think we all need heroes in our lives – real and fictional. I write heroes that value honesty and integrity and are protective.

5. What was the hardest part of writing this book?
Answer: This book was challenging because so much of it takes place in a confined area – the wedding chapel – and during a short time frame. I have so much respect for the writers of the Fox series 24.  Not sure how they pulled that off every week. 

6. Where is one place you want to visit that you haven't been before?
Answer: Ireland. I would love to explore the beautiful countryside and the castles and soak up all the history.

7. What does your family think of your writing?
Answer: My kids and husband brag about my being an author. My siblings tease me.

8. What is the biggest misconception about your genre?
Answer: I don’t think some people realize how popular it is – that more romance novels are sold than any other kind of fiction or nonfiction novels.

9. How do you decide on the cover art for your books?
Answer: I give 3 scenes I’d like to see on the cover. I usually pick scenes from the book where the characters are in the most danger – physically and emotionally. The art and marketing department make the final decision, though.

10.  What is your current summer read?
Answer: I’ve actually been re-reading some classics.  I just read Jane Austin’s novella LADY SUSAN.  And I’ve started BREAKFAST AT TIFFANY’S. 



Other books in the Bachelor Bodyguard series

Connect with Lisa - Website - Facebook - Twitter


Meet Lisa:Ever since Lisa Childs read her first romance novel (a Harlequin of course) at age eleven, all she ever wanted to be was a romance writer. Now an award winning, best-selling author of nearly fifty novels for Harlequin, Lisa is living the dream. Lisa loves to hear from readers who can contact her on Facebook, through her website www.lisachilds.com or snail mail address PO Box 139, Marne, MI 49435.



Today's Gonereading item is:
Greatest Last Lines of literature mug
Click HERE for the buy page



9 comments:

  1. Thanks so much for sharing this!

    ReplyDelete
  2. LOL, love the title. Thanks for sharing Debbie. I always enjoy your interviews!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kim but I can't take credit for this one

      Delete
  3. Oh wow, this IS a fast paced novel! 24 is a great show and a book that's similar to it is both intriguing and impressive

    ReplyDelete
  4. الان من خلال اتصالك على شركة الحارس الخاص شركة امن وحراسة من خلال تعرف على المزيد من خدماتنا التاميبنية الان عبر موقعنا الالكترونى
    http://www.guards-security.com/

    ReplyDelete